COOKIES DR. Ιστότοπος OETKER

Για την καλύτερη λειτουργία του ιστότοπου και για να βοηθήσει εμάς και τους συνεργάτες μας να αντιληφθούμε πως τον χρησιμοποιείτε, ο ιστότοπος αυτός τοποθετεί cookies στις συσκευές του υπολογιστή σας. Περαιτέρω χρήση αυτού του ιστότοπου (κάνοντας κλικ, με πλοήγηση, με κύλιση) ή κλείσιμο της ειδοποίησης για cookie θεωρείται συγκατάθεση στην εφαρμογή και στη χρήση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τον τρόπο διαγραφής τους,παρακαλούμε επισκεφθείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Πρόληψη καταστροφής τροφίμων

Στην Dr. Oetker, ποιότητα είναι επίσης ο ηθικά σωστός χειρισμός τροφίμων. Ως υπεύθυνη εταιρεία καταναλωτικών αγαθών στη βιομηχανία τροφίμων η Dr. Oetker συμμερίζεται την δημόσια κριτική της σπατάλης τροφίμων και έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αποφυγή της. 

Vermeidung von Lebensmittelvernichtung

Μέτρα για τον περιορισμό καταστροφής τροφίμων

Το ότι πετιούνται τρόφιμα, ειδικά σε βιομηχανίες δυτικών χωρών - μερικές φορές ακόμα και συσκευασμένα - έχει ευαισθητοποιήσει την Dr. Oetker ιδιαίτερα.

Για την αποφυγή τέτοιου είδους σπατάλης, η Dr. Oetker προσπαθεί να αξιοποιήσει όλες τις πρώτες ύλες όσο το δυνατόν καλύτερα. Γι' αυτό το λόγο, μια στενή συνεργασία μεταξύ των τομέων αγοράς, παραγωγής και πωλήσεων είναι απαραίτητη. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, η εταιρεία εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που παράγονται θα παραδοθούν ακέραια στο εμπόριο. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, εξετάζοναι εναλλακτικοί τρόποι χρήσης.
 
Μέσα από την καλή οργάνωση και σωστή μεταφορά καθ'όλη τη διάρκεια της παραγωγής, μπορούν να μειωθούν απόβλητα, λάθη και υπερπαραγωγή σημαντικά και έτσι να αποφευχθεί η καταστροφή τροφίμων.